April 1, 2020 Comments(0)

  Canceled – Brahms’ Ein Deutsches Requiem June 2020

  Dutch below

  With pain in our hearts, we have to cancel our performance of Brahms’ Ein Deutsches Requiem, planned on June 20th, 2020. Although we hope by June 2020, things will have calmed down a little bit, we will have missed essential rehearsal time and will not be able to perform this beautiful requiem with the quality it deserves.

  This means we have stopped the ticket sales. All the tickets that have been bought already will be fully refunded in the coming weeks. Please check your bank account and contact us with any concerns you may have.

  We are planning to perform Brahms’ Ein Deutsches Requiem in January 2021, to celebrate what will then be 26 years with our wonderful conductor Wim Vluggen. We hope you will celebrate with us! Stay tuned!

  For now, we wish you health and music in these difficult times.

  Met pijn in ons hart annuleren we onze uitvoering van Brahms’ Ein Deutsches Requiem, gepland op 20 juni 2020. Hoewel we hopen dat de situatie in juni 2020 beter is, zullen we tegen die tijd veel essentiĆ«le repetitietijd gemist hebben. We kunnen het prachtige requiem dan niet opvoeren met de kwaliteit die het verdient.

  Dit betekent dat de kaartverkoop voor het concert is gestopt. De kosten voor alle reeds gekochte kaarten wordt in de komende weken terug gestort. Houd uw rekening in de gaten en neem gerust contact met ons op bij vragen.

  We hopen Brahms’ Ein Deutsches Requiem alsnog in januari 2021 op te voeren, om te vieren dat onze dirigent Wim Vluggen dan al 26 jaar voor ons staat. Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wordt vervolgd!

  Voor nu wensen wij iedereen gezondheid en muziek toe in deze moeilijke tijden.