November 26, 2019 Comments(0)

    SOLD OUT – GREATEST HITS

    On the 18th of January, in honour of conductor Wim Vluggen’s 25 years of work, the Maastricht University Choir will perform their winter concert: “Greatest Hits – Wim Vluggen: Conductor of 25 Years”. This special anniversary concert’s diverse programme, featuring Wim’s favourite musical pieces, combines years of memorable performances in order to showcase the choir at its absolute best. An experience like this does not come around often, so make sure you do not miss it!

    Op 18 januari geeft het Universiteitskoor Maastricht ter ere van het 25-jarige lustrum van dirigent Wim Vluggen een bijzonder concert: “Greatest Hits – Wim Vluggen: Conductor of 25 Years”. Het diverse programma, speciaal opgesteld voor het jubileum, zal de muzikale geschiedenis van het koor samenvoegen tot een ongelofelijke concertervaring die u niet wilt missen. Een kans als deze presenteert zich maar vier keer per eeuw, dus zorg dat u erbij bent!